Queen nog steeds populair

sep 18, 2014 door

Queen nog steeds populair

De muziek en het ‘merk’ Queen zijn nog steeds mateloos populair. Dat blijkt uit de positieve reacties die komen op het uitbrengen van een nieuw live album en een nieuw studioalbum aan het eind van het jaar. De muziek van Queen wordt ook nog steeds veel gedraaid tijdens uitvaarten. De nummers ‘Who wants to live forever’ en ‘You take my breath away’ zijn de meest gedraaide nummers bij een crematie of begrafenis.

Killer Queen Vodka

Niet alleen via de bekende hitlijsten allertijden en muziek tijdens speciale gelegenheden blijkt de populariteit van de band. Ook de merchandise van Queen verkoopt nog steeds goed. Een van de laatste items die iedere fan moet hebben is de ‘Killer Queen Vodka’. Ter ere van de veertigste verjaardag van de mulitplatina verkochte single met dezelfde naam is dit drankje uitgebracht. Alleen al de prachtige vormgeving van het etiket, maakt dat iedere fan een exemplaar moet hebben.

Verder zijn er nog verschillende t-shirts en posters beschikbaar. Je kunt zelfs een heel Freddie Mercury outfit kopen. Koffie drink je uit een Queen-koffiemok en pimp je telefoon met een Queen-cover. En met een beeldje van Freddie in je huis, ben je toonbeeld van Queen-fan.

Related Posts

Share This